പുതിയ സൂത്രം!! ഇതിൻ്റെ രുചി അറിഞ്ഞാൽ ദിവസവും ഉണ്ടാക്കും.. വാഴയിലയിൽ മാവൊഴിച്ച് അപ്പം ഉണ്ടാക്കാം.!! | Kerala Style Special Ela Ada

Kerala Style Special Ela Ada

Ela Ada is a traditional Kerala delicacy made with rice flour, jaggery, and coconut, steamed in banana leaves. For the filling, mix grated coconut with melted jaggery, a pinch of cardamom powder, and chopped banana or jackfruit if desired. Prepare a soft dough using roasted rice flour and warm water with a pinch of salt. Spread the dough thinly on a cleaned banana leaf, place a spoonful of filling, fold it, and seal the edges. Steam the ada in an idli steamer or appachembu for 10–15 minutes. The aroma of banana leaves adds a special flavor. Serve warm.

Read Also : ചെറുപയറും, പാലും അല്ല; ദേ ഇത് കൂടെ ചേർത്തപ്പോൾ ആണ്‌ പായസം വേറെ ലെവൽ ആയത്..!! | Special Tasty Cherupayar Payasam

0/5 (0 Reviews)
Kerala Style Special Ela Adarecipes